Børn har bedst af ren luft

Vores børn er vores fremtid. Derfor skal vi sikre, at de har et rent og sundt indeklima, de kan boltre sig i. Ren luft giver nemlig øget trivsel, mere energi og mindre sygdom.

Et sundt indeklima betyder meget for vores børns trivsel og aktivitetsniveau. De får mere energi, og de er generelt mindre syge med astma, feber og hovedpine. Men hvordan får du så skabt et godt miljø indendørs?

Luftrensere er løsningen

Hvis vi skal forbedre luftkvaliteten for vores børn, når de sidder en hel dag i klasselokalet eller leger i børnehaven, er den gode løsning at investere i en luftrenser. Luftrensere filtrerer nemlig luften og fjerner de skadelige partikler. Du kan eventuelt bruge luftrenseren som et supplement til din eksisterende ventilation.

Når luftrenseren filtrerer luften, skaber den en bedre luftkvalitet. Det giver både børnene et højere energiniveau og generelt mindre sygdom, fordi den renser de skadelige partikler og skifter dem ud med ren luft.

På den måde sikrer vi, at vores børn ikke skal slås med de helbredsproblemer, som vi kan tilskrive et dårligt indeklima. Det er alt fra kløende øjne, hovedpine og stoppet næse til astma, luftvejsgener og kronisk sygdom.

Så når luften indenfor bliver mere ren og fri for den skadelige partikelforurening, så får vi gladere, energifyldte børn uden snotnæser, vejrtrækningsproblemer og røde øjne.

Kort om partikler

For at forstå hvorfor det er vigtigt at rense luften, kommer vi ikke udenom den helt store synder: partikler. Alle de partiker, der svæver i luften – bakterier, støv, vira og andre skadelige partikler – er med til at gøre indeklimaet surt for vores børn. Med en luftrenser kan du fjerne op til 99,9% af partiklerne.

Og det er vigtigt med ren luft, så vores børn fortsat kan trives og have et sundt energiniveau. En luftrenser renser luften kontinuerligt, så den luft, vi indånder, er ren. Det øger vores velvære og gør, at vi lettere kan trække vejret.

Med en luftrenser skaber du de bedste rammer for, at vores børn forbliver sunde og energifyldte i fremtiden.

Kilder:

Læs flere artikler